• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec 

În prima parte a zilei, s-ar putea să îţi fie dificil să te împarţi cu succes între preocupările de moment şi planurile de viitor, între viaţa socială şi cea sentimentală. Tocmai din acest motiv, te încearcă un sentiment de vinovăţie sau vin alte persoane cu reproşuri la adresa modului în care te organizezi. Lucrurile evoluează înspre bine către a doua parte a zilei, în sensul că se aşterne armonia în aceste sectoarele ale vieţii tale. Oricare ar fi situaţia, eşti împăcat(ă) cu faptul că ai încercat să le faci pe toate, deşi nu ţi-a ieşit chiar aşa cum ai vrut. 

Taur  

În prima jumătate a acestei zile, tu ai probleme în a-ţi împarte atenţia, energia şi timpul echitabil între viaţa de familie şi carieră. Ambele te solicită la fel de mult în prima zi a acestei săptămâni, iar dacă nu te organizezi mai atent, nu ai cum să le faci pe toate la acelaşi nivel. Uşor-uşor, se merge într-o direcţie mai bună, în sensul că a doua jumătate a zilei te surprinde în relaţii bune cu cei din jur, dar mai ales cu prietenii. Tot de dup-amiază încolo se arată un moment bun să discuţi planuri de viitor cu cei dragi. 

 Gemeni 

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să fii mai combativ(ă) în comunicare decât eşti de obicei. De regulă, eşti o persoană flexibilă, căreia nu îi este dificil să admită alte păreri decât ale sale, dar este posibil ca lucrurile să nu evolueze aşa astăzi. Eşti destul de fixat(ă) pe unele viziuni şi idei, iar dacă se vehiculează altele, nu prea reuşeşti să le dezbaţi într-un mod liniştit, cu argumente. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei, se ivesc oportunităţi de câştig, care fac ca energia ta să se îndrepte către alte direcţii, mult mai practice.

Rac 

În prima jumătate a acestei zile, ar fi indicat să ai mai multă grijă la cheltuieli. Aşadar, încearcă să faci faţă tentaţiilor care te pândesc la tot pasul. În cazul unor nativi(e) mai puţin norocoşi(oase), s-ar putea să fie vorba de nişte plăţi neanticipate sau pe care nu aveau cum să le preconizeze mai din timp. În a doua parte a zilei, simţi că astrele îţi zâmbesc din nou. Dispoziţia ta se schimbă şi oricare au fost evenimentele de dimineaţă, treci mai uşor peste ele şi încerci să vezi partea plină a paharului. Toate va trece la un moment dat. 

Leu 

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Încetul cu încetul, ziua se poziţionează pe o curbă ascendentă şi atmosfera se mai linişteşte. Poate că veimai fi încă destul de dezamăgit(ă) în privinţa anumitor lucruri, dar parcă ai o altă stare de spirit, ceva mai echilibrată şi iertătoare la adresa lucrurilor întâmplate de dimineaţă între tine şi ei. Poate te-ar ajuta dacă te-ai gândi că unele lucruri nu pot fi controlate, că trebuie să înveţi să te adaptezi la ele. 

Fecioară  

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să ai parte de tot felul de provocări la serviciu. Primeşti poate un volum de muncă mai mare decât te-ai aşteptat sau termenele-limită ori aşteptările contractorilor sunt invers proporţionale cu resursele pe care le ai la îndemână pentru a-ţi face treaba şi/ sau cu timpul alocat livrării rezultatelor. S-ar putea să te ajute totuşi dacă ceri sfatul unor prieteni care lucrează în acelaşi domeniu sau în aceeaşi companie. De fapt, ajută şi faptul de a te gândi la beneficiile viitoare ale proiectelor de care te trebuie să te ocupi în această perioadă. 

 Balanţă 

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să îţi fie greu să împaci planurile pe care le ai pentru azi sau pentru prezent în general cu cele de viitor şi poţi avea tendinţa de a favoriza pe unele în detrimentul celorlalte, ceea ce ar putea să te nemulţumească pe tine, dar şi pe unele persoane din jurul tău. Vestea bună este însă că apar dup-amiază unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii care te provoacă să-ţi gestionezi mai bine timpul, să nu mai procrastinezi. Profită de ele până nu le ia altcineva. 

Scorpion  

S-ar putea să nu-ţi fie uşor, în prima parte a acestei zile, să te împarţi între treburile de la serviciu şi nevoile familiei, respectiv îndatoririle de acasă. Din acest motiv, s-ar putea să te alegi cu unele reproşuri dintr-o parte sau alta. Cu familia însă, dar mai ales cu persoana iubită şi/ sau copiii, o mai dregi cumva în a doua parte a zilei, când reveniţi la sentimente mai bune. Dar la finalul zilei, este important să pleci cu ceva de pe urma acestei experienţe, astfel încât să nu mai apară astfel de situaţii pe viitor. Vezi ce-i de făcut. 

Săgetător 

În ceea ce te priveşte unele subiecte de discuţie nu vor fi vrea uşor de abordat în prima jumătate a acestei zile. Poate că nu ştii cum să pui problema în aşa fel încât să nu se lezeze anumite persoane sau îţi este greu să accepţi unele puncte de vedere diametral opuse de ale tale. Din această perspectivă, nu se anunţă o zi prea grozavă în care să desfăşori negocieri sau să programezi întâlniri de afaceri. În a doua jumătate a zilei, se mai liniştesc lucrurile, iar familia te ajută să îţi schimbi în bine starea de spirit până diseară. 

Capricorn  

În prima parte a acestei zile, stai departe de cheltuieli, atât cât îţi permit circumstanţele prezente. Spunem asta pentru că, în anumite situaţii, s-ar putea să fie vorba despre plăţi pe care nu le poţi evita sau programa pe o dată ulterioară, cum ar fi ratele sau facturile. În a doua parte a zilei, încearcă să îţi programezi eventualele şedinţe şi/ sau întrevederi de afaceri, mai ales dacă ai de vorbit lucruri importante cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Sunt favorizat mai ales de astrele discuţiile cu privire la planuri de viitor sau strategii de acţiune pe termen lung. 

 Vărsător  

S-ar putea să ai parte, în prima parte a zilei, de unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi la locul de muncă. Ai grijă cum le gestionezi, căci în a doua parte a acestei zile s-ar putea să îţi dai seama că ai nevoie să fii în relaţii bune cu ei. De exemplu, de dup-amiază încolo, ar putea ieşi la iveală oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin investiţii care presupun să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să acţionaţi la unison fără întârziere. 

Peşti 

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să ai o zi dificilă – solicitantă şi aglomerată, mai exact – la locul de muncă. Din acest motiv, recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a evita momentele de procrastinare şi/ sau lipsa unei structuri clare, coerente în agenda zilei. Veste bună este însă că după o zi atât de complicată ca asta, astrele îţi vor surâde diseară. Mai exact, starea ta de spirit se schimbă în bine şi asta te ajută să îţi reîncarci cu succes bateriile pentru ziua următoare. Pe de altă parte, realizezi cât de important este să ai un program.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *