• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec 

Pe plan profesional, dar şi la nivel sentimental, se pot naşte astăzi tensiuni. În primul sector, ar putea fi vina unor dezechilibre în raportul de forţe dintre tine şi colaboratori sau poate că şefii sunt nemulţumiţi în legătură cu modul în care tu gestionezi anumite relaţii cu unii oameni foarte importanţi. În cel din urmă domeniu, ar putea fi vina carierei tale sau a partenerului ori a imaginii pe care vreţi să v-o creaţi în societate. În orice caz, ambiţiile personale şi gura lumii sunt extrem de nefavorabile pentru relaţiile tale de la locul de muncă sau din viaţa personală. 

Taur  

La serviciu, se întrevede o zi la fel de dificilă ca cea de luni. Mai exact, ai parte de un volum mare de muncă ori mai mic, dar la un nivel de dificultate cu care nu te întâlneşti în fiecare zi. Aşteptările superiorilor sau ale clienţilor sunt, din nou, invers proporţionale cu termenele-limită care ţi se dau ori cu instrumentele pe care le ai la dispoziţie pentru a-ţi face treaba. Nici nu e de mirare aşadar că ai tendinţa să somatizezi ceea ce ţi se întâmplă, să resimţi la nivel fizic faptul că apar probleme în planul vieţii tale profesionale. 

Gemeni 

În planul vieţii de cuplu, te aşteaptă o zi aproape la fel de încărcată ca cea de luni. Ai impresia că poate izbucni în orice moment un conflict şi nu îţi prea dai seama ce anume poţi face pentru a-l evita. În orice caz, lucrurile nu evoluează bine şi este evident atât pentru tine, cât şi pentru persoana iubită. Copiii ar putea simţi şi ei că se întâmplă ceva, ceea ce pune şi mai multă presiune pe un context deja tensionat. În consecinţă, poate ar fi mai bine să iei ruta dialogului, să îi încurajezi pe ceilalţi să vorbiţi deschis. 

Rac 

Şi în cazul tău se manifestă tensiuni la nivelul vieţii de familie, dar s-ar putea să îţi dai seama mai uşor ce anume vă nemulţumeşte.

Ar putea fi vorba, cel mai probabil, de o problemă de natură gospodărească, de o situaţie de familie ori de o chestiune locativă complicată care pune presiune pe tine să ajungi la un consens rapid cu cei dragi. Nu ajută deloc faptul că aveţi viziuni diferite în legătură cu ceea ce credeţi că trebuie făcut pentru a depăşi acest impas. Astfel, îţi poate fi greu să renunţi la o parte din opiniile tale pentru ei. 

Leu 

La serviciu, pot apărea astăzi tot felul de probleme. De exemplu, s-ar putea să îţi pună piedici aparatura de la birou sau de acasă, care nu este suficient de performantă sau care implică să stăpâneşti aptitudini pe care încă nu le-ai dezvoltat. Sau poate întâmpini probleme de comunicare cu colegii de muncă, datorate fie personalităţilor voastre diferite, fie faptului că mijloacele alternative de a interacţiona unii cu ceilalţi lasă loc de interpretări. În orice caz, trebuie să acţionezi cu multă prudenţă pe parcursul acestei zile, să ceri lămuriri şi informaţii suplimentare dacă crezi că ai întâlnit situaţii ceva mai dificile. 

Fecioară  

Astăzi trebuie să ai la fel de multă grijă în privinţa finanţelor cum ai avut şi luni. Ba chiar s-ar putea să fie nevoie de şi mai multă atenţie, dacă ai scăpat la nişte cheltuieli în a doua zi a acestei săptămâni. Astăzi nu mai poţi să testezi limitele şi trebuie neapărat să strângi punga. Te aşteaptă plăţi în zilele care urmează şi nu poţi să le întâmpini cu buzunarul gol ori în ipostaza de a fi nevoit(ă) să apelezi la economii. În caz contrar, nu le vei putea acoperi la timp şi nu-ţi va rămâne mare lucru pentru weekend. 

Balanţă 

În planul vieţii de familie, se întrevede o zi cu mai multe coborâşuri decât urcuşuri, iar asta se datorează în principal faptului că există diferenţe de mentalitate destul de mari între tine şi anumite persoane dragi care îţi sunt rude. Este de înţeles ca prăpastia dintre generaţii să aibă un asemenea impact asupra ta, dar asta nu înseamnă că nu îi poţi minimiza efectul asupra relaţiei cu cei din familie. Încearcă să nu faci prea mult tam-tam în privinţa ideilor şi a viziunilor care vă separă, ci caută să vezi ce poţi construi pe bazele pe care le-aveţi în comun. 

Scorpion  

Această zi ar putea fi una a surprizelor relativ neplăcute pentru tine. Pregăteşte-te pentru situaţia în care apar o veste pe care nu ţi-o doreai ori un telefon, mesaj sau e-mail care te tulbură. În aceeaşi măsură, poate fi vorba despre o bârfă care te face să îţi schimbi opinia despre anumite persoane din viaţa ta. În orice caz, înţelegi astăzi că multe lucruri în viaţă nu sunt stabile şi că depinde de tine să rămâi nemişcat(ă) în faţa tuturor acestor schimbări. Asta nu înseamnă să te resemnezi, ci doar să dai dovadă de flexibilitate şi să nu te impacientezi. 

Săgetător 

Nu este o zi bună în care să combini prietenia, visurile şi banii. Prin asta se înţelege că nu ar fi indicat să ceri împrumuturi sau să le acorzi cuiva apropiat, dar nici să faci investiţii în planuri de viitor şi proiecte de grup, indiferent dacă tu eşti cel(a) care le coordonează sau doar eşti implicat(ă). Riscurile economice pe care ţi le asumi sunt prea mari, iar bugetul tău s-ar putea să nu facă faţă bine unei pierderi. Din acest motiv, este foarte important să îţi temperezi entuziasmul, să nu te laşi pradă optimismului tău sau al celor din jur. 

Capricorn  

Ar putea apărea astăzi tensiuni între tine şi superiori. Ele s-ar putea datora unor situaţii cotidiene, întâmplate astăzi sau unor circumstanţe mai vechi, pe care le-ai ţinut bine minte, dar pe care nu ai avut curajul să le verbalizezi până acum. În orice caz, este foarte important cum reacţionezi în astfel de contexte, căci ascensiunea ta profesională poate fi mult îngreunată dacă nu dai dovadă de tact şi diplomaţie. Caută aşadar să vezi ce poţi face pentrua-i face să îţi înţeleagă poziţia, dar fără a da impresia că eşti agresiv(ă) în comportament sau în abordarea pe care tu o afişezi. 

 Vărsător  

Nu eşti deloc într-o formă bună astăzi. Poate nu ai reuşit să te odihneşti prea bine în ultimele zile ori s-au întâmplat lucruri care te-au afectat destul de mult pe plan emoţional. Încearcă totuşi să îţi găseşti nişte repere de stablitate, nişte obiective care să te ajute să te animi. În caz contrar, s-ar putea ca ziua să nu evolueze bine şi să nu poţi realiza anumite lucruri pe care ţi le-ai propus. Poate reuşeşti să vorbeşti cu un apropiat, să găseşti pe cineva care te-ar putea ajuta să navighezi mai uşor aceste momente de cumpănă din universul tău interior. 

Peşti 

Pare să te îngrijoreze destul de mult modul în care evoluează lucrurile în cazul unui proiect, al unei relaţii de prietenie sau de iubire sau în ceea ce priveşte o colaborare. Din acest motiv, te vei confrunta astăzi cu destul de multe frământări şi poţi avea impresia că ai dat de o situaţie fără ieşire, care implică să iei decizii pe care nu ţi le doreşti. Încearcă totuşi să vorbeşti despre frământările tale, căci există posibilitatea ca ele să fie mai uşor de rezvolvat decât ţi-ai închipuit. Încearcă să vezi care este poziţia celorlalţi şi veţi depăşi cumva această cumpănă.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *