• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec 

Cu toate că ziua de azi marchează mijlocul de săptămână, acest lucru nu înseamnă că sporul de care te bucuri la serviciu începe să descrească în ceea ce priveşte intensitatea. Ba chiar s-ar putea să te surprinzi că dai dovadă de un randament mai ridicat decât de obicei, că faci faţă mai uşor provocărilor de care ai parte în plan profesional. Aşadar, se anunţă pentru tine o zi în care faci progrese în cadrul activităţilor pe care le derulezi în această perioadă. Ba chiar s-ar putea să te apuci şi să faci progrese în cazul altor proiecte de săptămâna viitoare. 

Taur 

Eşti într-o pasă bună astăzi şi se vede din dispoziţia pe care o ai şi din modul în care te porţi cu cei din jur. S-ar putea totuşi să îţi fie dificil să dai dovadă de aceeaşi stare şi atunci când trebuie să interacţionezi cu persoane care nu îţi plac în mod special sau să te ocupi de sarcini care nu îţi trezesc deloc interesul. Aşadar, este foarte important să îţi găseşti resursele interioare necesare pentru a te motiva, căci altfel există riscul să rămâi în urmă cu anumite treburi sau ca anumite relaţii să aibă de suferit cam mult. 

Gemeni 

Pari a fi într-o dispoziţie bună astăzi, în care te înţelegi mai bine decât de obicei cu familia şi apropiaţii. Pe de altă parte, nu rezonezi prea bine cu activităţile care creează în jurul tău o forfotă prea mare. Performezi bine atunci când ceilalţi nu te bat la cap şi poţi implementa în voie soluţiile pe care le crezi potrivite. Se întrevede aşadar o zi productivă mai ales în cazul celor care lucrează de acasă ori au afaceri de familie. De asemenea, aceasta este o zi bună pentru a te ocupa de investiţii în gospodărie, de proiecte pe acest plan.

Rac  

Comunici astăzi foarte bine cu fiecare interlocutor în parte. Ştii exact ce şi când să spui pentru a obţine efectul pe care îl doreşti, iar acest lucru îţi dă posibilitatea să vorbeşti şi despre subiectele spinoase, care altfel ar putea conduce la reacţii mai greu de gestionat. Aşadar, se anunţă azi succese mai mici sau mai mari în cadrul negocierilor, şedinţelor sau întrevederilor de afaceri. Lucrezi foarte bine în echipă şi înţelegi cum să abordezi lucrurile astfel încât toată lumea să fie mulţumită. Până la finalul zilei, vei avea parte de victorii personale demne de toată lauda şi aprecierea tuturor. 

Leu  

Astrele ar putea aduce astăzi în întâmpinarea ta o serie de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Este greu de spus cu certitudine despre ce anume va fi vorba, dar pare să aibă legătură mai mult cu activităţile extraprofesionale pe care le derulezi, fie în domeniul tău principal de activitate, fie într-un alt câmp de muncă. În orice caz, cert este că asta îţi permite să faci nişte mutări lucrative, să te stabilizezi la nivel financiar după o perioadă destul de tulbure pe acest plan. Important este să rămâi realist(ă) în toate circumstanţele. 

Fecioară 

Starea ta de spirit este una pozitivă astăzi şi se vede din felul în care interacţionezi cu familia şi/ sau copiii mai ales. Problema s-ar putea să conste însă în faptul că nu ţi se potrivesc deloc azi activităţile monotone şi repetitive. Tinzi să procrastinezi când ai de-a face cu ele, să pierzi vremea în loc să te pui pe treabă şi să le termini, iar mai apoi să te îndeletniceşti cu alte preocupări care-ţi aduc satisfacţii. Tocmai din acest motiv este important să te organizezi cât de bine poţi, să nu pierzi timp preţios făcând lucruri care nu-ţi plac. 

Balanţă 

Eşti într-o dispoziţie relativ bună astăzi, dar nu îţi cade bine să te expui la energiile unui grup mare de persoane. Faci mai bine faţă contextelor social de mărimi reduse, care îţi permit să ai discuţii de la suflet la suflet cu cei care contează pentru tine. Foloseşte-te aşadar de această oportunitate pentru a petrece mai mult timp cu familia, de a folosi timpul pe care îl aveţi la dispoziţie împreună într-un mod productiv pentru relaţia voastră. În plan profesional, armonia de acasă te ajută să performezi la un nivel ridicat pentru această zi din săptămână. Toate merg foarte bine. 

Scorpion 

Astrele îţi accentuează azi abilităţile de comunicare şi socializare. Se vede că te simţi bine în pielea ta, iar asta te ajută să fii volubil(ă) în conversaţii, să convingi şi să impresionezi. Performezi la înălţime mai ales în cadrul discuţiilor care vizează planuri de viitor şi/ sau proiecte de grup. Ai idei bune, eşti animat(ă) de tot felul de idealuri şi ai în jurul tău persoane – prieteni, colaboratori, finanţatori, mentori – care cred în tine şi în potenţialul lucrurilor în care crezi şi pe care intenţionezi să le transformi în realitate. Eşti capabil(ă) de mai mult decât ai fi crezut iniţial. 

Săgetător 

Se întrevede astăzi o zi în care şansele tale de câştig se măresc. Poate ai parte de rezultate remarcabile în privinţa unui proiect, ceea ce te face eligibil(ă) pentru un plus la salariu sau chiar o mărire în toată regula. Sau poate este vorba despre alte oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de a-ţi investi o parte din resurse. În orice caz, cert este că nu pari să te confrunţi cu o situaţie dezechilibrată la nivel financiar. Astrele te sfătuiesc totuşi să nu îţi asumi riscuri inutile. Încearcă să mergi la sigur, să optezi pentru ceva ce-ţi oferă garanţii. 

Capricorn 

Cu toate că am intrat în a doua parte a acestei săptămâni, tu rămâi la fel de tonic(ă) în plan mental. Rezolvi cu uşurinţă orice provocare prin care îţi este dat să treci, ştii la cine să apelezi şi ce să faci pentru ca lucrurile să evolueze bine. Astrele îşi dovedesc mai ales sprijinul atunci când ai de-a face cu instituţiile statului, cu procese birocratice complicate. Favorizaţi(te) sunt şi nativii(ele) care lucrează în străinătate sau în colaborare cu firme din străinătate sau cu persoane de peste hotare. Au mult de învăţat de la omologii lor de peste mări şi ţări. 

Vărsător 

Astăzi pare a fi una din acele zile în care te mobilizezi mai greu, în care nu îţi prea vine să faci altceva decât să visezi cu ochii deschişi şi să te laşi în voia evenimentelor. Nu e rău să fii atent(ă) la ceea ce simţi, să fii conectat(ă) la universul tău interior, dar s-ar putea să existe situaţii în care trebuie să iei taurul de coarne şi să faci un pas în faţă. În caz contrar, ţi-ar putea-o lua înainte anumite persoane, mai ales dacă la serviciu te confrunţi cu o competiţie acerbă. Trebuie să rămâi stăpân(ă) pe poziţii. 

Peşti 

Pentru tine, se anunţă o zi perfectă în plan social şi sentimental. Faptul că ai idealuri şi viziuni în comun cu persoana iubită şi prietenii te ajută să priveşti optimist(ă) către viitor, să ai încredere că vei avea mereu un sprijin atunci când devine prea greu drumul către obiectivele pe care ţi le-ai propus. Dacă te bate gândul unor iniţiative la nivel comunitar sau de business, poate n-ar fi rău să le prezinţi astăzi partenerului şi/ sau anturajului. S-ar putea să constaţi că au idei bune prin care poţi să îţi rafinezi proiectele, să le aduci la un stadiu superior.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *