• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec

Se anunță lucruri care păreau greu de imaginat. Trebuie să înțelegi, însă, că nu poți controla acțiunile celorlalți. Nu ține de tine să clarifici anumite lucruri. Uită-te în grădina ta. Nu te îngreuna mai mult decât trebuie.

Taur

O întâlnire neașteptată, însă electrizantă, le-ar putea pune taurilor inima pe jar. Cu o singură condiție, să nu refuze nicio posibilitate, dacă cumva simt din nou că e preferabil să sta singuri, în casă.

Gemeni

În perioada asta te tot gândești la iubire, la parteneriate, familie. Chiar dacă nu recunoști, îți lipsește afecțiunea. Vei cunoaște și adevărata iubire atunci când nici n-o săți dai seama.

Rac

Te poți îndrăgosti în locuri și situații neașteptate. Se înregistrează o creștere a farmecului personal și a atractivității tale, precum și a dorinței de a găsi un partener cu care poți începe o relație.

Leu

Nu este exclus să te confrunți cu anumite teste. Spre finalul lunii, se îmbunătățește dialogul cu partenerul de viață. Cu toate acestea, e necesar să reflectezi asupra viitorului relației și obiectivelor comune.

Fecioară

Dacă ești implicat într-o relație de ceva vreme, sunt șanse mari să se aducă în discuție căsătoria. Ai o energie imensă și o dorință pătimașă de a iubi fără să te gândești la consecințe.

Balanță

Nu intra în dispute care nu te privesc. Puteți face mai mult bine tuturor dacă evitați controversele sau conflictele în acest moment. Este cea mai bună strategie. Poți fi înțeles greșit și nu are rost să îți creezi probleme.

Scorpion
Ești energic astăzi și este un lucru foarte bun, dar ai grijă pentru că tinzi să ignori prea mult sfaturile și îndemnurile oamenilor din jur. Ascultă ce au de spus ceilalți, ai mai multă încredere în persoanele care îți sunt aproape la orice pas.

Săgetător

Te vei confrunta cu ceva dispute încă de dimineață, dar spre după amiază le vei găsi soluția. Important este să nu te agiți prea tare, să te relaxezi și să te bucuri de restul lucrurilor pe care le ai de făcut cu familia.

Capricorn

O zi în care aţi putea să nu aveţi parte de prea multă liniște. Cei dragi vă caută compania. Conversaţiile cu prietenii sau cu rudele apropiate vă vor aduce clipe plăcute şi relaxante.

Vărsător

Vezi că sinceritatea totală nu este bună în orice situașie. Ai grijă cui te destîinui și mai ales ce spui. Ai uitat că și pereți pot avea urechi. Ești mai credul azi, decât de obicei. Ai tendința de a te plânge. Nu e ceva rău, dar vezi cui.

Pești

Începi ziua cu dificultăți minore în viața amoroasă, însă după amiază astrele îți vor aduce mai multă vigoare în cuplu, armonie și liniște. Ai întâmpinat ceva probleme în reația de cuplu, dar lucrurile se așează acum.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *