• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec

Poate fi o zi importanta, pentru ca poti lua unele decizii pe termen lung, mai ales in ceea ce priveste sfera carierei. Ai nevoie de ceva mai mult sprijin, pe de alta parte ar trebui sa fii mai atent si la detalii, la felul in care negociezi unele lucruri, la ce responsabilitati iti asumi.

Taur

Semnul tau zodiacal se afla in sfera grupurilor, iar astazi vei descoperi ca cei din anturajul tau te vor ajuta, direct sau indirect, destul de mult mult. Este un cadru bun si pentru activitati recreative, pentru intalniri cu prietenii, pentru putina distractie alaturi de oameni dragi

Gemeni

Ziua e astazi poate fi plina de suprize, de coincidente frumoase, de intalniri sau reintalniri cu oameni deosebiti. Mesajul zilei: o intalnire intamplatoare nu este o gresala, este orchestrata divin ca un catalizator, pentru a pune rotile in miscare astfel incat dorintele tale sa se realizeze. Reusesti sa identifici acea persoana?

Rac

Astazi cauti confortul si siguranta, indiferent ca va fi vorba despre familie, despre relatii, despre afaceri sau cariera. Iti doresti sa te inconjori de oameni dragi, de incredere sau de persoane care au aceleasi viziuni sau mentalitate ca si tine, de parteneri loiali.

 Leu

Te lasi astazi parca prea usor impresionat de povestile sau vestile pe care le auzi. Atentie sa nu fii astfel si usor de influentat. Nu lasa garda jos, nu te abate de la drumul tau, de la obiectivele tale. Gandeste-te si analizeaza mai mult: nu cumva pur si simplu este vorba de manipulare?

Fecioară 

Cei născuți în zodia Fecioară au o capacitate de control excepțională. Nativii pot fi puși în fața oricăror evenimente că nu se pierd cu firea și reușesc să dea dovadă de multă putere interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente de înțelegere, momente plăcute în cuplu și ocazia de a spune lucrurilor pe nume într-un mod armonios, calm.

 Balanță 

Cei născuți în zodia Balanță pot fi mai obosiți ca de obicei și pot avea o stare de spirit destul de proastă. Unii nativi se dedică în mod exprez rezolvării unor probleme legate de locuință, poate ordine, poate reamenajare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite somatizările.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion preferă să se abțină de la un dialog și par a da dreptate celorlalți, însă, de fapt, nativii vor doar să evite ostilitățile. Este o stare cu care au început să se obișnuiască deja, mai ales că le permite analiza celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dorința de a face plimbări lungi, în singurătatea și liniștea gândurilor.

Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să facă niște economii, în unele cazuri să fie nevoiți să apeleze la niște economii. Contextul general este destul de limitativ din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și reevalueze cu atenție unele talente, aptitudini și să se folosească de ele în avantajul lor, chiar dacă nu financiar.

Capricorn 

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de mult tumult, stres, un program destul de încărcat pentru o zi de weekend. Cu toate astea, nativii vor reuși să se echilibreze și nu se vor simți obosiți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă rezistență, multă tărie și forță fizică, dar și putere interioară, forță psihică de a face față provocărilor.

 Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să resimtă niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi, însă nativii nu le vor da prea mare importanță, dat fiind că s-au obișnuit deja cu acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a reanaliza ceva din trecutul lor, poate chiar un gând, o amintire, și de a da altă semnificație contextului.

Pești 

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să primească niște vești mai puțin plăcute sau de natură să-i îngândureze din partea unui prieten, unei persoane apropiate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a discuta cu multă seriozitate despre o situație trăită recent cu cineva apropiat. Dezvăluiri care liniștesc sufletul nativilor.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *