• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec 

S-ar putea să devii mult mai curios decât de obicei și să te amesteci în chestiuni care nu îți folosesc la nimic, riscând să îi superi pe unii dintre apropiați. 

Taur 

Te atrage propria capcană prin dorința de a te elibera de anumite obligații care nu sunt nici grele, nici neplăcute, dar te împiedică să faci ce vrei. 

    Gemeni 

Ar fi bine să nu amesteci prieteniile cu banii sau afacerile cu plăcerile. Chiar dacă ți se pare un lucru bun, acum, pe termen lung nu va genera decât probleme. 

Rac

Există riscul să îți pui singur o etichetă neplăcută, delicat spus, prin alegerea neinspirată a unor cuvinte, destinate să exprime o simplă nemulțumire. 

 Leu 

Sunt multe secrete pe care încerci să le descoperi și nu e un lucru rău, atâta timp cât nu pornești de la ideea că cineva îți ascunde intenționat informațiile benefice pentru tine. 

Fecioară 

Chiar dacă ești convins că nu ai cum să greșești cu alegerea unor strategii prin care să abordezi parteneriatele, tot ar trebui să reanalizezi totul cu mare atenție. 

Balanță 

La sfârșitul acestei zile presărate cu încurcături de tot felul, va conta mai mult cât de multă energie ai reușit să economisești, să nu o irosești. 

Scorpion 

Este important să ții cont de părerile celor dragi, dar fără să le ghidezi tu sau să apelezi doar la cei despre care știi deja că sunt de acord cu tine mereu.

Săgetător 

Te pot copleși propriile temeri legate de cei dragi, de ritmul lor de evoluție sau de sensul în care evoluează. Ar fi bine să îți temperezi această tendință, înainte să devii autoritar. 

    Capricorn 

Există riscul reanimării unor conflicte în familie din cauza unor bănuieli, a unor lucruri dureroase nerostite la timpul lor. 

Vărsător 

Pot să apară unele probleme la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate, poate chiar din cauza programului de muncă sau a unor nemulțumiri acumulate. 

Pești 

Bine ar fi să nu îți măsori nici tu valoarea în bani și să nu permiți nimănui să facă acest lucru. Orice ar fi, banii nu pot exprima valoarea unei ființe umane.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *