• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec

S-ar putea să alegi, fără să stai prea mult pe gânduri, să fii brutal de sincer cu cei din jur, doar pentru că nu mai vrei să ții cont de sensibilitățile lor. 

    Taur 

Ceri mult de la cei din jur, dar nu te aștepți să facă și ei același lucru și de aici până la un conflict acut nu mai e decât un pas care va fi foarte ușor de făcut. 

Gemeni 

Ai așteptări prea mari de la cei din jur, chiar și de la persoanele pe care nu le cunoști prea bine. Ai vrea ca toți să îți recunoască valoarea, cea pe care o stabilești tu. 

Rac 

Pot să apară unele complicații la serviciu din cauza unor neînțelegeri care nu pot fi rezolvate așa cum obișnuiești tu să faci acest lucru, stabilind că discuția s-a încheiat. 

Leu

Ar fi bine să protejezi armonia din relațiile cu cei dragi și să ții cont și de părerile lor. Chiar nu îți folosește la nimic să strici aceste relații. 

Fecioară 

Vor exista momente tensionate, cel mai probabil în familie din cauza unor subiecte delicate pe care nu le mai poți nici ocoli, nici amâna. 

Balanță 

Dialogurile obișnuite pot căpăta o tonalitate agresivă pe care o vei tempera, dacă vei dori, cu condiția să îți poți controla propriile porniri agresive. 

Scorpion

Chiar dacă situațiile care te supără nu sunt ieșite din comun, reacțiile tale ar putea fi, din cauza unor tensiuni acumulate de care nu te-ai eliberat la momentul potrivit.

Săgetător 

Ești sursa unor soluții care vor provoca reacții dintre cele mai diverse, de la bucurie la refuz. Fiecare reacționează după cum știe și în funcție de ce înțelege. 

Capricorn

Este o zi a sincerității, dar nu ar fi o idee bună să o transformi într-o ocazie de a exprima tot ce a rămas nespus între tine și cei apropiați, mai ales cei din familie. 

    Vărsător 

De la prieteni pot veni vești bune, invitații, dar și provocări și va trebui să faci tu selecția necesară, în funcție de ceea ce ai stabilit că îți este de folos și ce nu. 

    Pești

Ai putea primi mai multe solicitări de la serviciu, iar volumul de muncă să fie mai mare decât de obicei. Dacă îți păstrezi bunăvoința, oboseala nu va deveni copleșitoare.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *