• Matinal Hunedorean
0 Comments

Finlanda, familia românească JALASKOSKI (SMICALA) să vină acasă în România!
Cazul copiilor JALASKOSKI (SMICALA) JOHAN MIHAIL și JALASKOSKI (SMICALA) MARIA ALEKSANDRA este emblematic și simbolic: doi copii cu cetățenie română și finlandeză, prizonieri în centrele de plasament, fără niciun argument rațional.
Imaginea Finlandei este profund afectată la nivel internațional de astfel de cazuri. În România, toate posturile importante de televiziune și cele mai cunoscute ziare publică informații cu tratamentul absurd aplicat copiilor. Au avut loc numeroase proteste naționale și internaționale.

Copiii au ajuns la vârsta la care pot fi ascultați de un judecător din Finlanda pentru a-și exprima dorința de a fi alături de mama lor. De ce nu sunt ascultați? De ce li se refuză drepturile cele mai de bază?

Care este ′′ interesul superior al copilului ′′ în Finlanda în 2020? Chinul de singurătate sufletelor umane este în numele unui ′′ bun științific ′′ stabilit de un oficial al orașului Tampere?

Vă rog să acționați în cazul celor doi copii și să dovediți astfel că Finlanda este o țară care respectă drepturile de bază ale copilului!
Sunt cetățean român și vă rog respectuos să eliberați cetățenii români ai dr. Camelia Smicala. Sunt mama a doi copii și astfel de abuzuri ale statului nu se întâmplă în România.
Finlanda, să vină familia românească acasă în România!

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Camelia Smicala

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, inclusiv Camelia Smicala, cadru apropiat, text care spune „SeS SMICALA FINLAND, GIVE MARIA AND MIHAI BACK Το THEIR MOTHER!”

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *