• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec 

Cu toate că este vineri, te aşteaptă la orizont o zi plină şi solicitantă. La serviciu, nu toate merg aşa cum ai plănuit; se rătăcesc în ,,spam” e-mail-uri importante, nu te înţelegi prea bine cu colegii de muncă sau apar altfel de probleme care îţi pun beţe în roate. În orice caz, cert este că nu-ţi va fi uşor să te ocupi de toate treburile de astăzi. Dar pe de altă parte, te bucuri de tot felul de perspective bune la nivel financiar care te motivează să-ţi duci treburile la bun sfârşit, în ciuda acestor inconveniente. Acasă, toate evoluează bine. 

Taur  

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, care reflectă apropierea iminentă a sfârşitului de săptămână. Dar din cauza acestui entuziasm, te-ai putea lăsa dus(ă) de val, făcând cumpărături care riscă să îţi pună în pericol bugetul pentru weekend. Sau poate nu reuşeşti să le rezişti copiilor ori vrei să epatezi în faţa celui drag. Oricare ar fi situaţia, cert este că poţi ajunge să faci achiziţii nu tocmai înţelepte. S-ar putea totuşi să te opreşti la timp. Îţi dai seama că ai avea mai mult de câştigat dacă ai petrece timp cu apropiaţii, dacă te-ai concentra pe hobby-urile pe care le ai. 

Gemeni 

Accentul cade astăzi pe casa de familie şi gospodărie. În prima parte a zilei tronează o atmosferă încărcată acasă, generată cel mai probabil de diferenţele de mentalitate între tine şi ei. La un moment dat, se va aşterne liniştea, dar să nu te laşi păcălit(ă) de această aparentă stare de calm. Este doar o acalmie, care se poate transforma într-o furtună de-a dreptul dacă nu faci ceva în această privinţă. Ar fi indicat să vorbeşti despre ceea ce simţi şi să iniţiezi un dialog, mai ales dacă există chestiuni importante pe ordinea de zi, care necesită să aveţi iniţiativă împreună.

Rac  

Nu eşti într-o formă prea grozavă în această dimineaţă, dar o discuţie cu un prieten sau perspectiva unor proiectele la început de drum sau în plină ascensiune te ajută să te repui pe picioare. De fapt, comunicarea reprezintă unul din ingredientele principale ale zilei, în sensul în care te găseşti în situaţia de a interacţiona cu ceilalţi în tot felul de contexte astăzi. Unele veşti şi discuţii te-ar putea pune pe gânduri, în timp ce altele îţi conferă o perspectivă nouă şi un plus de entuziasm. Aşteaptă-te aşadar ca unele conversaţii să nu decurgă în drecţia pe care ţi-o doreşti. 

Leu  

Sectorul financiar ar trebui să fie centrul tău de interes astăzi. Pe de-o parte, astrele nu recomandă investiţiile şi nici solicitările sau oferirea de împrumuturi. Mai târziu, s-ar putea să se ridice probleme pe care nu aveai cum să le anticipezi sau pe care nu le percepi din pricina entuziasmului. În orice caz, nu îţi face deloc bine să îţi iei azi angajamente financiare. Concentrează-te mai degrabă pe câştiguri, mai ales că astrele te sprijină astăzi în acest sens prin tot felul de oportunităţi. Caută-le în locuri şi la oameni la care nu te-ai aştepta să ţi le aducă-n cale. 

Fecioară  

Ai cunoştinţe temeinice în domeniul tău de activitate, dispui de experienţă, ai şi nişte conexiuni solide, dar parcă tot te temi să îţi asumi anumite responsabilităţi sau riscuri, cu toate că ai instrumentarul de aptitudini şi competenţe care te-ar putea ajuta să le calculezi corect. Sau poate că şefii nu văd exact potenţialul şi valoarea ta în plan profesional, ceea ce te descurajează sau te enervează suficient de tare încât ajungi să te plafonezi. Caută mai degrabă să ieşi în faţă, să dai dovadă de o atitudine proactivă, în ciuda a ceea ce cred ei. Le vei demonstra contrariul astăzi. 

Balanţă  

De regulă, eşti sociabil(ă) şi comunicativ(ă), dar astrele îţi activează astăzi latura introspectivă. Nici nu e de mirare aşadar că oscilezi între tot felul de stări, dintre care unele sunt mai bune, orientate către viitor, în timp ce altele te ţin angrenat(ă) în trecut. Dar o stare ca aceasta te ajută şi să te descoperi mai mult, să afli exact care sunt limitele pe care le poţi depăşi şi care sunt cele care necesită să mai lucrezi pentru a trece de ele. Încearcă ceva nou la serviciu şi vezi dacă nu poţi întrece un record personal stabilit cândva mai demult. 

Scorpion  

Este normal uneori să îţi faci griji faţă de viitor, să te gândeşti îndelung la modul în care vor evolua relaţiile şi/ sau proiectele în care eşti deja implicat(ă) sau cărora intenţionezi să le pui bazele. S-ar putea însă ca temerile să fie alimentate şi de lipsa comunicării pe marginea unor subiecte care te neliniştesc. Încearcă aşadar să ai iniţiativa dialogului, mai ales dacă ei nu ştiu ce stări te încearcă şi nici tu nu le cunoşti poziţia vis-a-vis de aceste teme. În fond, două sau mai multe capete gândesc întotdeauna mai bine decât unul şi găsesc mai uşor soluţii. 

Săgetător  

În plan profesional şi poate şi acasă, într-o anumită măsură, se duc lupte aprige pentru putere între tine şi ceilalţi. Orgoliile sunt mari, spiritele se încing repede şi se poate ajunge foarte uşor la dezechilibre serioase în raporturile de forţe pe plan profesional şi/ sau sentimental. Încearcă să nu te laşi atras(ă) în acest joc. Dacă încerci să ajungi la un compromis şi promovezi colaborarea, vei reuşi foarte uşor să eviţi un conflict. În felul acesta, prânzul vă găseşte colaborând armonios unii cu ceilalţi, fără a vă pierde vremea purtând discuţii care nu conduc nicăieri, care doar nasc tensiuni inutile. 

 Capricorn 

Faptul că e vineri, combinat cu mersul astrelor de astăzi, face să nu ai chef de nicio activitate profesională plictisoare, repetitivă, care nu îţi stârneşte interesul cu nimic. Ai prefera să fii acasă, să îţi vezi de hobby-uri sau de cei dragi, ori să te ocupi de altceva, care te provoacă să foloseşti tehnici şi perspective noi. Dar dacă ajungi la acelaşi rezultat, iar timpul de execuţie nu îţi ia mai mult, nu te va judeca nimeni că ai deviat puţin de la protocol. Poţi cere feedback-ul unui coleg mai experiementat pentru siguranţă. Diseară, fă-ţi timp să ieşi cu partenerul. 

Vărsător 

Atmosfera din planul vieţii de familie este extrem de schimbătoare astăzi. Ba îţi arunci replici acide cu cei dragi, ba se reaşterne din nou armonia în toate interacţiunile voastre. În orice caz, cert este că nu te poţi baza pe stabilitatea ei, ceea ce te împiedică să discuţi cu apropiaţii aspecte problematice de viaţă de familie sau alte chestiuni gospodăreşti. Încearcă să-ţi vezi de treburile de la serviciu şi de acasă fără să faci prea multă vâlvă în jurul tău. În cele din urmă, se va risipi această stare de tensiune, deci asigură-te că nu lasă haos în urma ei. 

Peşti  

Cu partenerul sau cu ceilalţi în general, există subiecte de discuţie care generează discuţii interesante şi concluzii care stabilesc bazele unor progrese importante, dar pe de altă parte, se poate ajunge astăzi şi la tensiuni. Dacă simţi că ţi se ridică tensiunea, mai bine schimbă tema sau concentrează-te pe altceva. Poate ieşi din casă şi te plimbi ori te-ntâlneşti cu un prieten. Cu mintea odihnită şi aerisită, vei aborda într-o manieră diferită chestiunile care erau cât pe ce să producă nişte conflicte în plan sentimental şi familial. În final, scopul tău ar trebui să fie acela de a menţine armonia.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *