• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec 

Ai parte de o zi specială care te invită să îmbrățișezi cu căldură oamenii dragi și să revii la preocupări care îți încântă sufletul. 

Taur 

Fondul este pozitiv, chiar dacă unele momente vor păstra tensiunile care nu s-au stins încă. Este important să îți amintești de rolul tău de protector al celor apropiați.

Gemeni 

Este o zi deosebit de interesantă pentru tine, o zi de care chiar aveai nevoie pentru că vei lua o pauză de la grijile obișnuite și vei înțelege cum îți poți asuma un rol pozitiv. 

Rac  

Este important să dai uitării ceea ce te-a supărat în ultima vreme și să începi să construiești altceva, mult mai frumos, în locul celor care nu au mers așa cum ai fi vrut. 

 Leu 

Prietenii își amintesc de tine, de momentele frumoase trăite împreună și aceste lucruri sunt de ajuns ca să vină cu propuneri sau să le accepte, fără rezerve, pe ale tale. 

Fecioară 

Este un moment bun pentru a face o evaluare mai lejeră a celor care sunt cu adevărat importante. Acum ar trebui să conteze mai mult ceea ce îți aduce bucurie în suflet. 

Balanță 

Refaci legătura, întreruptă sau bruiată, cu persoanele care îți aduc inspirație și te ajută să îți menții preocupările frumoase. 

Scorpion 

Revii la gânduri mai bune în legătură cu anumite sume de bani sau bunuri care, oricum, nu îți aparțineau de drept. E mai bine să diminuezi numărul surselor de stres. 

Săgetător 

Atmosfera din cuplu revine la o normalitate care a lipsit destul de mult timp. Incepând de astăzi te vei bucura de mai multă încredere din partea partenerilor, de orice fel. 

Capricorn

Iți revine cheful de muncă, starea de sănătate începe să revină la normal. Veștile acestea bune ar trebui să fie suficiente ca să îți revină și buna dispoziție. 

    Vărsător  

Primești o nouă șansă de a deschide un nou capitol în sfera sentimentală. Este mai mult o invitație la deschidere față de noi sentimente și noi atitudini în relații. 

Pești 

Atmosfera din familie revine la un echilibru care ți-a lipsit, cel care îți permitea să te bucuri de lucrurile mici, dar care îți oferă bucurii întotdeauna.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *