• Matinal Hunedorean
0 Comments

În urmă cu o săptămână (14 mai a.c.), Guvernul României emitea Ordonanța de urgență nr. 69/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum şi pentru instituirea unor măsuri fiscale

“La propunerea primarului Tiberiu Iacob – Ridzi, Consiliul Local Petroșani a aprobat ieri reducerea cuantumului chiriei pentru terenul aferent teraselor sezoniere cu 90%.”

Încă o dată, domnule primar, Tiberiu Iacob și Ridzi, faci o discriminare în ceea ce privește mediul de afaceri în Petroșani. Sau ai doar prieteni cu terase?

Întreb pentru noi, pentru ceilalți. Întreb pentru Emil Bercea – Cepi IMPEX, Lucian Naste – Jiul Comaliment, Vasile Capriș – Hydrosystems, Danut Budileanu – Bubu Crys, pentru Clasima Construct, ZONA D, BKD ELECTRONIC, pentru cei ce oferă servicii stomatologice, sau saloanele de frizerie, coafură, cosmetică, sau cabinete ce oferă alte servicii de îngrijire personală, etc. (am uitat câțiva, sunt sigur)

Domnule primar, ar fi bine să analizezi lista plătitorilor de taxe și impozite a mediului de afaceri și să iei decizii pentru toți, nu doar pentru unii. Toți au fost și sunt afectați.

Fii primarul tuturor! Sau e prea complicat?

13 ani ai făcut … #NIMIC!

Dani Stepan

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *