• Matinal Hunedorean
0 Comments

Berbec

Zona de viata activata de Luna noua in Gemeni este cea a mentalului, gandirii, memoriei, comunicarii. Este o zi in care e posibil sa-ti revizuiesti modul in care comunici, sa constientizezi si corectezi niste greseli pe care le-ai facut in transmiterea unor mesaje, sa vezi si sa incepi sa acoperi niste lacune care tin de cunoastere.

Taur

Pentru tine, aceasta zi este potrivita pentru a face un bilant in ce priveste zona financiara. Poti sesiza unele erori sau neglijente, te poti confrunta cu consecintele unor alegeri nu tocmai inspirate. Asadar, e momentul sa-ti revizuiesti atitudinea fata de bani, sa schimbi ceva in modul de a-i castiga sau investi.

Gemeni

Astazi se formeaza aspectul de Luna noua in zodia ta. Asadar, este un moment important pentru tine, in care e necesar sa fii mai atent la nevoile tale, la cine esti si ce manifesti, la ce-ti place si ce nu-ti place in viata ta. E posibil ca, cel putin in prima parte a zilei, sa ai senzatia ca in zona profesionala totul merge pe dos, dar experientele traite te pot motiva sa faci niste schimbari.

Rac

O zi excelenta pentru meditatie, introspectie, autoanaliza, acceptarea consecintelor unor alegeri trecute. Pe de alta parte, Luna in Gemeni sugereaza sa fii discret, sa pastrezi pentru tine anumite informatii, sa astepti momentul potrivit pentru a actiona. Acceptarea a tot ce se intampla este foarte importanta, pentru ca astfel vei avea ocazia sa simti cum lucreaza Dumnezeu prin tine si cum le aseaza pe toate fara ca tu sa faci vreun efort.

Leu

In cazul tau, Luna se plaseaza in zona prietenilor, publicului, clientelei. Este o zi in care poti schimba ceva in atitudinea fata de cei din jur, mai ales fata de prieteni. Insa, in acelasi timp, astazi se pot lega noi relatii, chiar prietenii de bun augur. In orice caz, in aceste zile se reconfigureaza anturajul si iau nastere noi aspiratii.

Fecioara

Luna plasata in zona carierei, autoritatii si puterii, aduce energia necesara pentru a vedea ce nu functioneaza acolo, care sunt schimbarile benefice pe care le-ai putea face, la ce ai putea sa renunti. Este o zi cel putin interesanta, mai ales ca ne apropiem de Luna Noua si eclipsa, iar asta inseamna un nou inceput, care presupune insa renuntari si reconfigurari.

Balanta

Luna Noua in Gemeni iti stimuleaza imaginatia, te provoaca sa te gandesti la viitorul tau si la cum ti-ar placea sa arate el. Este posibil sa identifici cateva lucruri in viata ta, la care e necesar sa renunti, pentru a-ti construi intr-un mod insolit viitorul. Asadar, iata un prilej de purificare a mintii, de renuntare la tot ce nu mai e in acord cu tine (principii, convingeri, idealuri) si de noi inceputuri.

Scorpion

Luna noua in Gemeni te invata sa fii mai atent in jurul tau, la resursele de care dispun ceilalti si pe care ti le pot pune la dispozitie. Cu alte cuvinte, invata sa primesti si fii deschis la darurile care ti se ofera. Pe de alta parte, este un moment de profunde revelatii, transformari interioare si cautari ezoterice.

Sagetator

In ce te priveste, Luna energizeaza zona parteneriatelor, relatiilor sociale si imaginii proiectate in afara. Asadar, pe de o parte, astazi ai parte de recunoastere, socializare efervescenta, cooperare inteligenta. Pe de alta parte, e timpul sa lamuresti niste neintelegeri din relatia conjugala sau din cadrul unor parteneriate, prin comunicare deschisa si onesta.

Capricorn

E posibil ca astazi sa ai intuitia ca urmeaza sa pasesti pe un drum nou in viata ta, in special din punct de vedere al activitatii profesionale, stilului de viata, atentiei acordate sanatatii. SI asa si este. In alta ordine de idei, nu e exclus ca astazi sa faci niste alegeri inspirate, care sa schimbe directia.

Varsator

Cu Luna noua plasata in Gemeni, astazi e posibil sa fii foarte inspirat, sa iti aduci aminte sa fii creativ, jucaus, jovial si destins. Este o zi care, concret, iti aduce aminte sa te bucuri de lucruri simple, sa te lasi purtat de viata, sa-ti descretesti fruntea si sa privesti inainte cu optimism.

Pesti

E posibil ca prezenta Lunii noi in Gemeni, exact in zona emotiilor si sufletului, sa te faca hipersensibil. Asadar, ar fi bine ca astazi sa-ti faci timp pentru tine, sa-ti oferi intimitate, sa te ingrijesti atat de trup, cat si de suflet. Pe de alta parte, in aceste zile, nu este exclus sa iei niste hotarari importante in ce priveste familia, caminul, patrimoniul.

Ana Maria Clapa

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *