• Matinal Hunedorean
0 Comments

Dacă nu acum, atunci când mai suntem solidari? Corect!
Și eu aș fi solidar cu administrația publică locală dacă aș observa că nu există dezinteres total față de ceea ce este sau era cu adevărat important.
Acest dezinteres a existat din partea conducerii orașului, spitalului pentru lămurirea clară a traseului epidemiologic din SUP, dar și asupra comunicării pe care au avut-o cu cei de la DSP Hunedoara.
GATA! Totul e “dezinfectat”. Contractul e executat.
Nimic nu e întâmplator: în CA sunt trei persoane care ocupă sau au ocupat funcții în DSP Hd.
Și atunci vă las să citiți câte puțin din ceea ce se întâmplă și de ce atât de multă grabă.
Poate fi un răspuns la postarea jurnalistului Mitrache Marius cu precizarea că graba strică treaba, domnule #primar #Ridzi!
“La încetarea mandatului, contractul de management poate fi prelungit pe o perioadă de 3 luni, de maximum două ori, perioadă în care se organizează concursul de ocupare a postului”
“Consiliul de administrație organizează concurs sau licitație publică, după caz, pentru selecționarea managerului, respectiv a unei persoane juridice care să asigure managementul unității sanitare, potrivit normelor aprobate prin ordin al ministrului sănătății sau, după caz, prin ordin al ministrului din ministerele cu rețea sanitară proprie și, respectiv, prin act administrativ al primarului unității administrativ- teritoriale”
Unde mai pui faptul că în 11.03.2020 era cea mai bună zi când posibilii candidați puteau vizita spitalul. Puteau să plece cu un cadou (COVID-19).
Sănătate tuturor!

Dani Stepan

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *