• Matinal Hunedorean
0 Comments

Sunt rupt în două de dezamăgire!!! Îmi vine să o iau la pădure cu desaga în spate, desculț și cu părul zburlit în cap ca ultimul dintre nebuni.

Mă zăpăciților care conduceți România, suntem în căcat, ne ia dracu rând pe rând, rușinea Europei și a lumii, vai de capul nostru, săraci, corupți și proști. Ne confruntăm cu cea mai oribilă situație de la Facerea Lumii și până azi, oamenii sunt speriați, se îmbolnăvesc, mor, o iau razna și voi ce faceți? Fugiți ca viermii de responsabilitate?

Costache? Bă Costache, ieși naibi din cochilia de melc și dă piept cu realitate!!! Să-ți fie rusine, derbedeule! Și ție Orbane că ai acceptat cu atâta lejeritate demisia mamelucului! Și tuturor acelora care dați bir cu fugiții!! Sunt dezgustat! Scârbit! Îmi vine să vă iau la palme de dobitoci proști și fricoși ce sunteți! Auzi, motive personale și profesionale!!! Sunteți penibili! Îmi râd și șireturile de la adidași de voi…

Bă pălugă ‘nalt ca plopu și prost ca dopu’, cum să fugi ca un șobolan în vizuină acum, când Țara – ȚARA TA BĂ NEBUNULE, POPORUL TĂU BĂ IUDA!!! – e în pericol de moarte? Voi vă dați seama, în capul ăla al vostru în care nu mai aveți pic de creier, ce panică băgați în oameni? Cum tu, ministrul sănătății, în vreme de PANDEMIE, să-ți dai demisia? Cum? Mâncate-ar câinii de laș nemernic ce ești!!!! Tu ar trebui să fi adus în fața Tribunalului Militar și judecat pentru înaltă trădare de Țară.

Dacă eu… eu, liberal de o viață, care am crezut în voi ca un prost am ajuns să nu vă mai vreau, să-mi fie scârbă de lașitatea și idioțenia voastră, gândiți-vă mă ce cred despre voi ceilalți oameni? Ați vrut puterea? O aveți! Faceți dracului ceva cu ea, nu fugiți de responsabilitate!!! Da, e greu, e oribil, dar chiar atât de incapabili să fiți? Atăta rusine și umilință mi-ați produs…


Bogdan Adrian Gisca

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *