• Matinal Hunedorean
0 Comments

Scriam zilele trecute într-un articol de-al meu despre Rareș Bogdan ca nefiind potrivit pentru politică și iată că am intuit perfect!
De fapt nu cred că este vorba despre intuiția mea ci realmente acest jurnalist a mai confirmat încă odată că nu are idei și strategii politice cu care să aducă un plus de imagine României acolo în PE!
Un jurnalist luat dintr-un studiou tv,făcut peste noapte membru activ într-un partid de dreapta apoi trimis în Parlamentul European dar fără un minim de cultură politică, nu este capabil decât să dezamăgească, să șocheze și să șifoneze nu doar imaginea partidului dar și a întregii țări!!!
Să ceri poporului să doneze bani pentru spitale în contextul în care nu ai eliminat pensiile speciale așa cum ai promis în campania electorală,ba chiar le plătești escrocilor aceste pensii la timp,fără o zi de întârziere, este un act incalificabil!!!Trebuie să poți să arăți că ești un mare tâmpit să dai lunar milioane de euro unor căpuși dar să nu dotezi spitalele cu strictul necesar în stare de urgență!!!
Iar Rareș Bogdan a arătat ce poate fi și cat tupeu de nesimțit poate avea…
Iată de ce nu am vrut să intru in PNL deși simpatizez acest partid:nu am vrut să am astfel de…colegi de partid…
INDEPENDENT voi fi ferit de astfel de specimene….politice.

Stelian Balteanu

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *