• Matinal Hunedorean
0 Comments

5G sunt cele mai nepotrivite frecvente pt comunicatii. Ele au lungimi de unda milimetrice si sunt absorbite de obiecte – copaci, clădiri, statui, bănci, stâlpi, vegetație etc. 5G bate 2-300 m, ceea ce implică defrișarea zonelor urbane si o rețea deasă de emițătoare. Frecventa 5G este invers proporțională cu lungimea de undă, deci foarte mare: gigaherti (GHz). Adică microunde. Cuptor cu microunde. Emisia 5G produce agitație termică a moleculei de apa. Subiecții umani sunt „fierți”. Turnurile 5G sunt improprii comunicațiilor. Aceste antene sunt ARME.

☢️☠️ ITALIA 🇮🇹, Roma
Păsări căzute la pământ cu zecile … se fac teste la 5G.

☢️☠️ FRANȚA 🇲🇫, protestatarii nu vor implementarea 5G, nu vor Organisme Modificate Genetic, nu mai vor subjugarea tradițiilor lor, nu vor vaccinuri, nu vor Noile Ordine Mondiale de GENOCID mascat sub diverse strategii.

☢️☠️ GERMANIA 🇩🇪, 5G este implementat la nivel national, insectele au dispărut în masă (o confirmă șoferii de camioane pentru că nu se mai lipesc insecte pe parprize), iar păsările au fost reduse considerabil.

☢️☠️ BELGIA 🇧🇪, în urma testelor făcute în 2019 într-un parc, pentru a vedea raza de ACȚIUNE și IMPACTUL direct in natură a radiațiilor 5G:
În urma testului, 147 păsări au murit instant, iar alte 150 păsări au murit ulterior în scurt timp (în total 297).
După începerea testului 5G, rațele de pe lac au început să fugă camicaze printre mașinile din stradă, păsările zburătoare se loveau de stâlpi și pereți, murind în final, aveau o stare psihotică.
La oameni se manifestă prin Dureri de cap, Stări de rău, Depresie, Apatie, Suicid, Cancere etc.

☢️☠️ ROMÂNIA 🇹🇩, s-au făcut teste în vara 2019 zona Piata Victoriei de către compania Orange. Un domn care locuia în acel bloc, și-a luat soția și au plecat în parc până seara, cât timp se făceau testele 5G, pentru că începuseră să aibă subit stare de rău și dureri de cap și nu mai puteau sta in casă.

În urma RADIATIILOR 5G, dispar INSECTELE, dispare polenizrea, hrană mult mai puțină și mai puțin variată, dezastru colosal al ecosistemului, iar asupra oamenilor, se vor dezvolta Boli grave, Anxietate, Suicid, Depresii, Lipsa de empatie etc.

❗☢️☠️ 5G este ARMĂ MILITARĂ, GENOCID ORGANIZAT in mod voit, iar invocarea „evoluției tehnologice pentru beneficiile omului, sunt PARAVANUL folosit pentru proștii care nu vor să gândească ☢️☠️❗

❗INFORMAȚI-VĂ,❗GÂNDIȚI,❗UNIȚI-VĂ,❗LUAȚI MĂSURI, pentru că, dacă veți intra în criză și GENOCIDUL ORGANIZAT, nu veți mai avea timp să vă documentați, să vă treziți, să vă salvați din HAOS.
❗COPIII și VIETĂȚILE MICI, vor fi cei mai rapid Afectați, Îmbolnăviți … și ulterior, inevitabilul.❗

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *