• Matinal Hunedorean
0 Comments

Este pentru prima dată când Avram Iancu foloseste Steaua României în Grad de Cavaler.

A facut-o la ultima ședință publică a Consiliului Județean Hunedoara, în calitatea sa de Cetățean de Onoare al județului.

Dealtfel, de la acordarea acestui titlu de Cetățean de Onoare, Avram Iancu n-a mai fost chemat pe la Consiliu Județean deși au trecut trei ani de atunci și temerarul petroșenean a mai facut multe isprăvi; a înotat Marea Neagră de la Sulina la Istanbul, a ocupat a treia treaptă a podiumului la cumplita cursă de la Cercul Polar, Ultra Arctic 6633.
A scris și o carte de succes „Schimbarea ești tu”. Câte un exemplar a ajuns și în mâinile consilierilor județeni fiindu-le dăruite în cadrul ședinței. 
” Pentru mine acest titlu de Cetățean de Onoare al județului Hunedoara nu înseamnă doar onoare ci și obligație. Obligația de a aduce onoare județului Hunedoara și a Văii Jiului. Primirea Ordinului Național Steaua României în grad de Cavaler, adică cea mai înaltă recunoaștere pe care o poate primi un cetățean român, vine să confirme faptul că CJ nu numai că nu s-a înșelat ci ar trebui să fie mândru că unul de-al lor a ajuns la astfel de performanțe și recunoașteri. Cu sau fără sprijinul CJ eu voi aduce onoare pentru județul meu. Este o datorie a mea.” -ne-a declarat înotătorul născut în inima munților, Avram Iancu

Author

admin@matinalhunedorean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *